با بهترین استارتاپ‌های جهان آشنا شوید

با دوستان خود را به اشتراک بگذارید:

«استارت‌آپ» به معنای شرکتي نوپاست ايده‌ای خام را با تلاش گروهي خاص و تحصيلکرده، تبدیل به توليد محصول مي‌کند.

استارتاپ‌های زیادی در گوشه و کنار جهان با میزان سرمایه‌های مختلف شروع به کار کرده‌اند که طبیعتا بعضی از آنها شکست خورده‌اند و بعضی دیگر موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند. برترین استارتاپ‌های جهان صرفا آنهایی نیستند که ایده نابی داشته‌اند. برترین استارتاپ‌های جهان از نظر سودآوری و ارزش مالی آنهایی هستند که در برابر مشکلات صبوری کرده‌اند و راه‌های درستی برای حل آنها یافته‌اند.

برخی استارتاپ‌های برتر جهان با سودآوری کلان

ByteDance

طبق آماری که CB Insight ارائه داده است، کمپانی هوش مصنوعی بایت دنس (کمپانی مادر تیک تاک)، ارزشمندترین استارتاپ حال حاضر در دنیاست. ارزش مالی این شرکت 140 میلیارد دلار میلیون دلار می‌باشد.

این شرکت در مارس 2012 توسط Zhang Yiming تاسیس شد و بیشتر بخاطر اپلیکیشن‌های سرگرمی موبایل معروف شده است. این شرکت استارتاپی با سایر غول‌های فناوری در چین رقابت تنگاتنگی دارد. مثل کمپانی‌های علی بابا، بایدو (Baidu) و تنسنت (Tencent).

DoorDash

این استارتاپ یکی از باسابقه‌ترین‌ها در زمینه تحویل غذا است. در سال ۲۰۱۳ چهار دانشجوی استنفورد این استارتاپ را راه‌اندازی کردند: استنلی تنگ، تونیژو، اندی فنگ و اوان مور. این چهار نفر می‌خواستند مشکلی از کسب و کارهای کوچک محلی را برطرف کنند.

در ابتدا به سراغ یک فروشگاه رفتند. اما بخاطر اینکه نمی‌توانستند مشکلات آنرا با کمک فناوری ویک برنامه موبایل حل کنند ناامید بودند. تا اینکه صاحب فروشگاه به آنها گفت مشکل بزرگ آن روزها نداشتن سرویس تحویل غذا به مشتریان است. این گونه بود که ایده Doordash در ذهن آن چهار نفر جرقه زد.

بیشتر بخوانید  آیا امنیت اسکنر اثر انگشت گوشی‌های اندرویدی واقعا غیرقابل نفوذ است؟

Spacemaker

  • حوزه فعالیت: هوش مصنوعی
  • بودجه: ۲۵ میلیون دلار
  • سرمایه گذاران: شرکت آتومیکو

Spacemaker یک استارتاپ بزرگ دیگر است که هدف آن، توسعه ی زیرساخت های پایا می باشد که هم زمان با رشد شرکت ها، آلودگی محیط زیست هم کاهش پیدا کند.

طراحان زیر ساخت ها می توانند از خدمات Spacemaker استفاده کنند تا با روش های هوشمندانه ای، ارزش ملک شان را افزایش دهند. میلیون ها ملک پیشنهادی را ایجاد و بررسی می کنند و بهترین ها را انتخاب می کنند و اطلاعات دقیقی از هر ملک به فرد فعال در این زمینه ارائه می دهند. Spacemaker از هوش ماشینی برای ایجاد طرح های سازگار با محیط زیست استفاده می کند و جزء بهترین استارتاپ های جهان در حوزه هوش مصنوعی نیز به شمار می‌رود.

اینستاکارت (Instacart)

ارزش مالی: 39 میلیارد دلار

اینستاکارت یکی دیگر از استارتاپ های موفق دنیا یک شرکت آمریکایی است که در سال 2012 تأسیس شد. تخصص این شرکت در حمل‌ونقل و تحویل مواد غذایی (خواربار فروشگاهی) است و خدمات خود را از طریق وب‌سایت و اپلیکیشن موبایل ارائه می‌دهد. این شرکت در طی محدودیت‌های به وجود آمده بر اثر همه‌گیری ویروس کرونا به سرعت جایگاه خود را در میان میلیون‌ها آمریکایی و کانادایی تثبیت کرد. درآمد اینستاکارت در 2021 به 1.8 میلیارد دلار رسید.

Epic Games

اپیک گیمزنام یک شرکت تولید بازی‌های نزم‌افزاری در آمریکا است که در ۱۹۹۱ با عنوان سیستم‌های رایانه‌ای پتومک توسط تیم سوئینی تاسیس شد. والدین تیم در پتومک مریلند ساکن بودند و این استارتاپ نیز در همان خانه شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید  میم‌کوین Milady چیست؟

اولین بازی ویدئویی تجاری این شرکت در 1991 با نام ZZT منتشر و آنرا تبدیل به شرکت اپیک مگاگیمز کرد. و بعدها برای ساده شدن نام آنرا به اپیک گیمز تغییر دادند.

این شرکت Unreal Engine را یک موتور بازی تجاری بود را توسعه داد. این موتور باعث تقویت بازی‌های ویدئویی کمپانی مانند بازی Fortnite و Unreal Gears of War و مجموعه Infinity Blade می‌شد. در سال 2014 همین موتور Unreal Engine بعنوان موفق‌ترین موتور بازی‌های ویدئویی در گینس ثبت شد.

معرفی برخی از استارتاپ‌هاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات در ايران:

  1. کاريکس: اين استارت‌آپ خدماتي در حوزه موبايل، سلامت و تجارت الکترونيک بر بستر وب و اپليکيشن‌هاي تلفن همراه ارائه مي‌کند.
    اين مجموعه بخشي براي بهبود و بهره وري استارت آپ‌ها از طريق ادغام آن‌ها و استفاده از قدرت جمعي ايجاد کرده است.
  2. هميار آيتي: اين شرکت که در شهر اصفهان مستقر است، در زمينه آموزش‌هاي مرتبط با آي‌تي و تکنولوژي به زبان ساده فعاليت مي‌کند؛ از آموزش‌هاي سخت‌افزاري پايه تا برنامه‌نويسي، مديريت کسب‌وکار و…
  3. مهرپل: سامانه مهرپل (www.mehrpol.com) پل ارتباطي بين شرکت‌ها و موسسات جهت تبادلات تجاري بين کسب و کارهاي مختلف است.
    اين مجموعه شرايط تمرکز بر افزايش سوددهي، ارائه خدمات با کيفيت، بموقع و متمايز، خدمات در بستر فناوري اطلاعات و… را براي اعضا فراهم مي‌کند.
  4. فرانگر: اين استارت‌آپ يکي از شرکت‌هاي اصلي حوزه‌ هواپيمايي است که در عرصه‌ خدمات آنلاين و ديجيتال هواپيمايي فعال است و در راستاي رفع نيازها در صنعت گردشگري فعاليت مي‌کند.
  5. وينتو: پلتفرمي در جهت کسب درآمد از طريق مشاهده تبليغات است که در شهر کرج مستقر است.
    در اين نرم افزار، فروشگاهي طراحي شده تا خريداران بدون نياز به پرداخت هزينه در آن خريد کنند بدين صورت که کاربران با ديدن تبليغات هدفمند شرکت‌ها، کسب درآمد کرده و مي‌توانند در فروشگاه وينتو خريد کنند.
بیشتر بخوانید  ارزدیجیتال میکروماینز (Micromines) چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *