محصول جذاب و جوان‌پسند ایران‌خودرو به زودی راهی بازار می‌شود + عکس

با دوستان خود را به اشتراک بگذارید:

دنا پلاس هیبریدی، محصول جدید ایران خودرو به زودی روانه بازار خواهد شد.

یکی از مهمترین محصولاتی که شرکت ایران خودرو در سبد دارد، دنا پلاس است. این سدان جذاب و جوان پسند نسخه‌های مختلفی دارد و از آنجایی که پلتفرم آن جا افتاده، آبی پوشان جاده مخصوص قصد ترک و خداحافظی با آن را ندارند. در آخرین اخبار این شرکت داخلی با مدل جدیدی از دنا پلاس با باتری ۴۸ ولتی آشنا خواهیم شد.

دنیای امروز به سرعت در حال پیشرفت است و خودروسازان هم در تلاشند از این غافله عقب نمانند و به همین منظور روز به روز ماشین‌های خود را به روز می‌کنند و قابلیت‌ها و امکانات جدیدی به آنها می‌افزایند. ایران خودرو به عنوان استراتژیک ترین خودروساز ملی در صدد است از دنا پلاس هیبریدی به زودی رونمایی کند.

آن طور که از شواهد و قرائن پیداست، نسخه هیبریدی این سدان خوش ظاهر مجهز به باتری ۴۸ ولتی شده و پروژه بهره برداری از آن به بهمن سال گذشته بر می‌گردد. بد نیست بدانید در مقطع کنونی خودروسازان زیادی تلاش کرده و می‌کنند تا از تکنولوژی نیمه هیبرید در خودروهای خود استفاده کنند و ایران خودرو هم قصد ادامه همین مسیر را دارد.

عموما خودروهای هیبریدی ملایم و در کل ماشین‌های برقی دردسرهای کمتری در مقایسه با نمونه‌های بنزینی دارند و علت اینکه شرکت‌های داخلی به فکر استفاده از این پلتفرم در محصولات خود هستند، همین مورد است. در ادامه به بیان مشخصات فنی و امکانات رفاهی دنا پلاس هیبریدی می‌پردازیم.

مشخصات فنی و امکانات

به طور کلی برای اینکه خودروهای هیبرید ملایم به حرکت درآیند از یک پیشرانه الکتریکی کوچک با حجم کم استفاده می‌شود که یا 12 ولتی است و یا 24 یا 48 ولتی. این پیشرانه در کنار موتور بنزینی به حرکت بهتر خودرو کمک می‌کند و ایران خودرو تصمیم گرفته برای دنا پلاس از یک نمونه 48 ولتی BISG استفاده نماید.

بیشتر بخوانید  تولید این خودروی محبوب تا سال 2025 متوقف می‌شود! + عکس

نوع پیشرانه بنزینی که قرار است زیر کاپوت دنا پلاس هیبریدی تعبیه شود مشخص نیست ولی گمانه زنی‌هایی در خصوص EFP تنفس طبیعی یا EFP توربوشارژ شنیده می‌شود. همچنین این فرضیه محتمل است که آبی پوشان از خانواده موتورهای 3 سیلندر در این سدان تازه وارد بهره ببرند.

از جمله امکاناتی که خودروی فوق دارد می‌توان به سانروف، کلاستر دیجیتالی، سر دنده ماوسی همراه با شیفتر پشت فرمان، آینه الکتروکرومیک، سیستم کروز کنترل، فرمان دی کات، سنسورهای نور و باران، سامانه کنترل پایداری، چهار کیسه هوا، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سنسورهای هشداردهنده موانع در قسمت عقب خودرو، مولتی مدیا همراه با دوربین دید عقب، تهویه اتوماتیک همراه با نمایشگر، باز و بسته شدن آینه‌های جانبی به صورت برقی، دی لایت و پوزیشن لایت، سنسورهای اطلاع رسانی میزان فشار باد تایرها و ترمزهای دیسکی جلو و عقب اشاره کرد.

منبع: گجت‌نیوز

5 پاسخ

  1. ماشین تقریبأ مناسبی است البته فقط و فقط و فقط صفر کیلومتر آن

  2. فقط خدا به خریداران رحم کنه، اینکه بنزینینه، هنوز یه ماشین بدون مشکل نیست و هزاران مشکل و کمبود تا طراحی قدیمی و خارج از مد و… داره وای بحال هیبریدی

  3. دنا پلاس جوانان چیه مگه من جوان میتونم بخرمش؟! یک میلیارد از کجا بیارم؟! باید یک میلیارد سال کار کنم تا بتونم اینو بخرم

  4. یک جوان تا بتونه ماشین بی کیفیت که اینقدر بهش افتخار میکنید رو بخره پیر شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *