بهبود چشمگیر پردازنده در نسل بعدی اپل واچ

با دوستان خود را به اشتراک بگذارید:

گزارش‌های غیررسمی حکایت از مجهز بودن نسل بعدی اپل واچ به تراشه با معماری جدید با سرعت بیشتر و مصرف کمتر دارند.

به گزارش ایرانی متا، دیجیاتو نوشت: اپل هرسال با معرفی نسخه جدید از ساعت هوشمند خود، پردازنده تازه‌ای را هم به میدان می‌فرستد؛ اما اغلب این تراشه‌ها در سری‌های اخیر، تغییرات چندانی را شاهد نبوده‌اند. به نظر می‌رسد چنین رویه‌ای به زودی تغییر خواهد کرد و در نسل بعدی اپل واچ شاهد بهبود چشمگیر عملکرد و بهینه‌سازی مصرف انرژی به لطف معماری ساخت پیشرفته‌تر، خواهیم بود.

تراشه نسل بعدی اپل واچ چه ویژگی‌هایی دارد؟

اپل معمولاً با معرفی هر سری از ساعت‌های هوشمند خود، نام تراشه را هم با توجه به آنها انتخاب می‌کند. برای مثال اپل واچ ۸ از تراشه S8 این شرکت و اپل واچ ۷ از تراشه S7 بهره می‌برند. اگرچه هرکدام از تراشه‌های مذکور نسبت به نسخه‌های قبلی خود شاهد بهبود هستند؛ اما تغییرات صورت گرفته چندان محسوس نیست و تاثیر بسزایی روی عملکرد ندارد.

یکی از مهم‌ترین دلایل بهبود آهسته عملکرد در تراشه ساعت‌های هوشمند اپل، استفاده از معماری مشابه با تراشه A13 و فناوری ساخت ۷ نانومتری شرکت TSMC است. در این معماری از هسته‌های کوچک با تمرکز روی بهینه‌سازی انرژی استفاده می‌شود؛ در نتیجه ارائه قدرت پردازشی بیشتر در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد.

اکنون طبق یک گزارش جدید، احتمالاً نسل بعدی اپل واچ از روند اشاره شده، پیروی نکند و تراشه S9 بکار رفته در آن، براساس معماری مشابه با تراشه نسبتاً جدیدتر A15 ساخته شود. همچنین اگر پردازنده دچار تغییر شود، احتمال بالایی وجود دارد که اپل به سراغ بهره‌گیری از فناوری ساخت پیشرفته‌تر برود که در کنار افزایش سرعت، کاهش مصرف انرژی و شارژدهی طولانی‌تر را هم به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید  همکاری اپل با سامسونگ و ال‌جی برای ساخت آیفون با نمایشگر بدون حاشیه

تراشه جدید می‌تواند مهم‌ترین و جذاب‌ترین ویژگی نسل بعدی اپل واچ باشد؛ زیرا انتظار می‌رود که اپل در طراحی ساعت هوشمند خود، تغییرات اساسی ایجاد نکند و ظاهر محصولات آتی مشابه با نسل هشتم باشد. البته نباید از بهبودهای نرم‌افزاری غافل شویم؛ زیرا ممکن است اپل واچ جدید از رابط کاربری تازه با تمرکز روی ویجت‌های شبیه iOS بهره ببرد.

یکی از دلایل اصلی ثابت ماندن معماری و فناوری ساخت تراشه‌های اپل واچ در نسل‌های اخیر، امکان ارائه پشتیبانی نرم‌افزار طولانی‌تر برای مدل‌های قدیمی است. درحال حاضر اغلب مدل‌های سالیان پیش می‌توانند بدون مشکل، اقدام به اجرای نسخه‌های تازه watchOS نمایند؛ اگرچه پس از انتشار نسخه ۹ این سیستم‌عامل، شاهد توقف پشتیبانی از اپل واچ نسل ۳ بودیم. با این حال مشخص نیست آیا این موضوع در watchOS 10 نیز تکرار می‌شود یا اپل همچنان به پشتیبانی نرم‌افزاری از محصولات قدیمی خود ادامه خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *