تیک تاک در ایالت مونتانای آمریکا ممنوع می‌شود

با دوستان خود را به اشتراک بگذارید:

ارائه تیک تاک توسط استورهای گوگل و اپل از سوی ایالات مونتانا غیرقانونی اعلام شده است.

به گزارش ایرانی متا، دیجیاتو نوشت: مونتانا به اولین ایالات آمریکا تبدیل شد که استفاده از شبکه‌اجتماعی تیک تاک را ممنوع می‌کند. فرماندار این ایالت قانونی را امضا کرده که به موجب آن، ارائه اپلیکیشن متعلق به دولت چین توسط استورهای موبایل در داخل خاک مونتانا، تا سال آینده ممنوع می‌شود.

براساس گزارش رویترز، مونتانا با قانون خود، ارائه تیک تاک در داخل ایالت توسط استورهای اپلیکیشن گوگل و اپل را غیرقانونی اعلام کرده است، اما هیچ مجازاتی برای افرادی که از این برنامه استفاده می‌کنند اعمال نخواهد کرد. ممنوعیت تیک تاک در داخل این ایالت از اول ژانویه 2024 (11 دی 1402) اجرایی می‌شود.

واکنش تیک تاک به ممنوعیت در مونتانا

«گرگ جیانفورته»، فرماندار مونتانا به قانون‌گذاران گفت که این لایحه و ممنوعیت گسترده‌تر تیک تاک «اولویت مشترک ما برای محافظت از مردم مونتانا در برابر نظارت حزب کمونیست چین» را بیشتر خواهد کرد.

تیک تاک که متعلق به غول فناوری چینی ByteDance است با انتشار بیانیه‌ای گفت که قانون جدید «با ممنوعیت غیرقانونی TikTok، حقوق متمم اول مردم مونتانا را نقض می‌کند» و همچنین اعلام کرد «به کار خود برای دفاع از حقوق کاربرانش در داخل و خارج از مونتانا ادامه خواهد داد».

TikTok که بیش از 150 میلیون کاربر آمریکایی دارد، در چند سال گذشته به دلیل نگرانی‌های مربوط به نفوذ احتمالی دولت چین بر این پلتفرم، با درخواست‌های رو به افزایشی از سوی قانون‌گذاران و مقامات ایالتی ایالات متحده برای ممنوعیت این برنامه در سراسر کشور مواجه شده است.

در فروردین‌ماه، مدیرعامل بایت‌دنس با حضور پیدا کردن در کنگره اعلام کرد که این شرکت اطلاعات کاربران را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و اطلاعات کاربران آمریکایی در خاک ایالات‌متحده در داخل سرورهای یک شرکت آمریکایی و با کمک پرسنل آمریکایی ذخیره و نگهداری می‌شود. حتی با وجود این ادعا نیز قانون‌گذاران آمریکایی به‌دنبال تصویب قوانینی هستند که به دولت ایالات‌متحده اجازه مسدودسازی تیک تاک را می‌دهد.

بیشتر بخوانید  اضافه شدن رمزگذاری سرتاسری به پیام‌رسان Google Messages

تیک‌تاک فقط در ایالات متحده با چنین مشکلاتی روبرو نشده است، چرا که دولت فرانسه نیز استفاده از آن و کندی کراش را ماه گذشته برای کارمندان خود ممنوع کرده بود. بریتانیا و نیوزلند نیز در اواخر سال گذشته از چنین تصمیمی خبر داده بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *